Babs Ron

De BABS 

Zeg je trouwen dan denk je natuurlijk gelijk aan de BABS. Zeg je BABS dan denk je natuurlijk gelijk aan BIPS. Zeg je BIPS dan denk je natuurlijk weer gelijk aan…
Sorry! Ik schiet even ietwat door. 

Opnieuw:
Zeg je trouwen dan denk je natuurlijk gelijk aan de BABS, Zeg je BABS dan denk je natuurlijk gelijk aan BABS Con.
Sinds 2 oktober 2020 is dat niet meer zo’n vanzelfsprekendheid want BABS Con heeft gewoon dikke vette concurrentie gekregen van BABS Ron. Het scheelt 1 lettertje, wat kilootjes, een baard én voorheen ook wat haar. 

Op 2 oktober 2020 was het de BABS zelf die ging trouwen dus moest er een gelegenheid BABS worden aangesteld. BABS voor een dag werd BABS Ron.
Ook op 2 oktober 2021 zal Ron de Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand zijn om zijn twee broers wederom in de echt verbinden.

De wijze waarop broer Con en schoonbroer Thur door BABS Ron in de echt werden verbonden ging gepaard met een lach en een traan. Dit was slechts een opwarmertje want op 2 oktober 2021 gaan we pas echt los. Sjakie, Freddy en Gertie zullen dit keer niet worden opgenomen maar natuurlijk zullen veel bekenden van de mannen aan bod komen. Met de BIPS van Ron is spanning, sensatie en avontuur geboekt. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Mijn relatie tot Con & Thur is wat onduidelijk maar velen denken dat Con & Ron broers zijn en dat Arthur daarmee officieel zwager is geworden van Ron. Daarmee wordt er dus ook gedacht dat de mannen beiden oom zijn van Thomas en Jasmijn.
Het klopt dat Con & Ron samen zijn opgegroeid maar een zeer hardnekkig gerucht is ook dat Ron de eerste in lijn is om aan het hoofd te komen staan van een fietsen imperium. Wanneer dit laatste niet het geval zal zijn dan kunnen we toch wel stellen dat er een bloedverwantschap is tussen de twee vermeende broers. De tijd zal het leren. 

Ik kan je nu deelgenoot maken van mijn ervaringen met Con & Thur maar dit bewaar ik voor de 2e  oktober van dit jaar. Het wordt een lange ceremonie dus neem vooral een drankje en een paracetamolletje mee en o ja… vergeet je niet te houden aan de dress code: Honolulu!

Ik wens Con & Thur heel erg veel plezier tijdens hun aanloop naar de 2e van oktober as op Sicilië.
Het wordt een mooie dag!

Mede namens Thomas & Jasmijn en Rikje

Ron Bolderman
BABS Ron

Boekingswensen BABS Ron, Thomas & Jasmijn én Rikje:
Businessclass reizen, exclusieve hotel etage, personal assistent, masseur & haptonoom, danseressen en limousine met chauffeur zijn evident. Daarbij zijn wij gek van Noga blokjes. Rikje kennen jullie nog niet maar zij is dol op Hardrock dingetjes.

6 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *